BBQ Kyckling-Bacon
235 g
Det är ingen slump att BBQ Kyckling-Bacon har blivit mångas favoritpanini. Det svenska paninibrödet är fyllt med kycklinglårfilé och bacon. Helheten toppar Mr. Panini BBQ-chilidressing. BBQ Kyckling-Bacon är laktosfri.
Ingredienser
-
Ingredienser
Paninibröd (ursprungsland Sverige) 47 % [vetemjöl, vatten, solrosfrö, linfrö, vetegluten, salt, vetekli, jäst, rapsolja, socker, druvsocker, maltmjöl av korn], BBQ-majonnäs [rybsolja, edamerost (ursprungsland Finland) (mjölk, syrningskultur, ystningsenzym, surhetsreglerande medel (E509), (E460)), American BBQ sauce (limepuré, farinsocker, salt, vitlök, majsstärkelse, vinäger, färgämne (sockerkulör), tomatpuré, sellerifrö), vatten, äggula, röd lök, socker, ättika, krossad ananas, senapsfrö, kryddor, sambal oelek (röd chilipasta, risvinsvinäger, sojabönsolja), förtjockningsmedel (E412,E415], Kyckling 15 % (ursprungsland Sverige) [kycklinglårfilé, solrosolja, salt, svartpeppar, stärkelse, maltodextrin. Till 100 g produkt har använts 111 g kyckling], Bacon 9 % (ursprungsland Sverige) [Rimmad, rökt sida av gris, vatten, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E250, rökarom. Till 100 g produkt har använts 200 g kött].
Laktosfri, laktos mindre än 0,01 g / 100 g
-
Näringsinnehåll
Näringsinnehåll/100g
Energi 320 kcal
Protein 10 g
Kolhydrater 25 g
Fett 20 g -
Tillredning
I grillen: Värm grillen till 260 °C. Ta bort paninin från förpackningen. Lägg paninin på grillen på ett bakplåtspapper. Stäng locket. Grilla 3-4 minuter. Uppvärmningstiden är riktgivande.
I ugnen: Värm ugnen till 225 °C. Ta bort paninin från förpackningen och lägg den på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Grädda i 6-8 minuter, tills paninins yta har fått en guldbrun färg.
-
Förvaring
Förvaring under +6 °C.
Recension
Dela produkt